MODERNE EN DUURZAME INRICHTING DOOR INZET VAN CREATIEVE VAKMENSEN

Samen met u of uw architect denken we graag mee over de mogelijkheden van uw inrichting.


Project coördinatie en realisatie 

Door samenwerking met ervaren partners hebben we in de loop der jaren veel kennis opgedaan en mooie projecten opgeleverd. Onze specialiteit is het esthetisch en multifunctioneel inrichten van een verblijfsruimte. Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, winkel of (model)-woning. Wij weten hoe we de juiste sfeer en rust kunnen combineren die voor de gewenste activiteiten in een ruimte nodig zijn. 

Vaak zijn dit elementen waarbij een of meerdere zintuigen worden geprikkeld, hierbij denkende aan het juiste licht, de vormgeving, akoestiek en kleuren. Door het toepassen van creatieve oplossingen met passende materialen, bijvoorbeeld in een grote/-open ruimte creëren we een beleving met een waar thuisgevoel. 


Projecten in beeld

Voor het realiseren van interieur maatwerk vinden we persoonlijk contact erg belangrijk, zo kunnen we rekening houden met wensen en budget. Pas als alles klopt, ontstaat er functioneel en mooi eindresultaat.

We denken en werken mee aan totaal oplossing in de ruimste zin des woord, waarbij alles mooi en praktisch aansluit bij een moderne en duurzame inrichting van deze tijd. Daarnaast bemiddelen we ook bij de In en verkoop van nieuw of jong gebruikt (kantoor)-meubilair, alsmede mooie design en lifestyle producten en accessoires.

Kortom:  Of het nu gaat om een maatwerk klus of een totaal-inrichting op maat? Samen werken en denken we in oplossingen, waarbij we u volledig betrekken en toch ontzorgen! 

 


Door succesvolle samenwerking met een team van specialisten hebben we de afgelopen jaren diverse mooie projecten gerealiseerd.


ZICHTBAAR EN RESULTAAT GERICHTE DIENSTVERLENING, GEÏNTEGREERD IN SCHOONMAAK EN TECHNIEK

Net dat beetje meer wat positief bijdraagt aan de gastvrije beleving


Gastvrouw, schoonmaak, operating

De Gastvrouw 

Zij staat als allround medewerkster voor u klaar op de drukke momenten van de dag, is servicegericht en levert een ultieme bijdrage aan uw gastvrije beleving. Met aandacht voor alle details draagt zij zorg voor een schone, veilige en representatieve omgeving. 

Hiervoor leveren we graag maatwerk en ontwikkelen we werkprogramma’s waarmee we de wensen en kwaliteitseisen van de opdrachtgever bespreken en in acht nemen.  

Een programma wordt in goed overleg met u door ons opgesteld, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Denk hierbij ook aan combinaties van extra services, zoals het verzorgen van kleinschalige lunch of catering activiteiten, serveren van koffie, thee en lunches tijdens vergaderingen of bijeenkomsten, het aanvullen van vending-koffieautomaten, of het in/-uitruimen van de vaatwasser en de verzorging van planten. Kortom, een volledige en betrokken service met een een huiselijk karakter en een glimlach!


EEN FLEXIBELE COMBINATIE VAN OPERATIONELE SERVICES OP LOCATIE


De Huismeester 

Niet iedereen beschikt altijd over een klusjesman. Hierdoor blijven vervelende verstoringen zoals een klemmende deur, kapotte lamp of achtergebleven zwerfvuil vaak te lang liggen. Dit zorgt voor onveilige situaties en tevens voor onnodige ergernis bij de eindgebruikers.

Wij bieden u een rechterhand voor de uitvoering van allerlei (ad-hoc) klusjes, of bouwkundig onderhoud en montage werkzaamheden die vaak te kleinschalig en te duur zijn om uit te besteden via een aannemer. 

De huismeester is allround inzetbaar en kan op afspraak eventueel ook als service coördinator optreden bij een project. Naast een paar handige handen hebt u hiermee iemand die een oogje in het zeil kan houden. Bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen of voor de begeleiding van uw externe leveranciers. Handig als u of uw collega weinig tijd heeft of tijdelijk afwezig is. 

huismeester, montage, klussen, onderhoud