creating better places

Representatieve en veilige huisvesting met een duurzaam resultaat


beheer en onderhoud openbare ruimte

Het investeren in onderhoud en het schoonhouden van uw woon en leefomgeving is uw visitekaartje, klanten komen er gastvrij op binnen. Als verbindende schakel tussen pandeigenaar, beheerder en eindgebruikers zijn wij in staat om met een praktische aanpak uw omgeving schoon, heel en veilig te maken en te houden.

 

Met elkaar maken we heldere afspraken over de planning en uitvoering van het periodieke vastgoed schoonmaak onderhoud van uw algemene en openbare ruimten. Als uitvoerder en toezichthouder kunnen we daarbij ook handhaven op eventuele misstanden. Indien nodig spreken wij de gebruikers of ondernemers aan op wangedrag. Zwerfafval, vervuilde gevels en ramen, overwoekerde tuinen, defecten aan gebouwen en (reclame)-verlichting worden door ons aangepakt en behoren hiermee definitief tot het verleden

 


Technisch onderhoud

Waar mensen wonen en werken ontstaat slijtage en is in veel gevallen technisch of specialistisch onderhoud nodig. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden een verlossende helpende hand. Hiermee behoren vervelende ongemakken zoals een beschadiging aan een wand of deur, defecte zonwering, (reclame)-verlichting, een kapotte ruit of een  rommelige omgeving in een handomdraai tot het verleden.

 

Wij hebben of kennen de vakmensen die nodig zijn voor de uitvoering van gedegen vastgoedonderhoud, zowel binnen als buiten. Ook als het gaat om sloop en renovatie werkzaamheden of specifiek interieur maatwerk beschikken we over professioneel vakmanschap.moderne en duurzame inrichting door inzet van creatieve vakmensen


Project inrichting

Samen met u of uw architect denken we graag mee over de mogelijkheden van uw inrichtingsproject. Door nauwe samenwerking met ervaren partners hebben we in de loop der jaren veel kennis opgedaan en mooie projecten opgeleverd. Onze specialiteit is het esthetisch en multifunctioneel inrichten van een verblijfsruimte. 


Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant, winkel of (model)-woning. Wij weten hoe we de juiste sfeer en rust kunnen combineren die voor de gewenste activiteiten in een ruimte nodig zijn. Vaak zijn dit elementen waarbij een of meerdere zintuigen worden geprikkeld, denkende aan het juiste licht, akoestiek en kleuren. Door het toepassen van creatieve design oplossingen met mooie akoestische materialen in een grote-open ruimte of het installeren van high end audio visuele oplossingen in een presentatie of ontmoetingsruimte creëren we een geweldige beleving met een waar thuisgevoel. Kortom, een totaalinrichting in de ruimste zin des woord, waarbij alles mooi en praktisch aansluit bij een moderne en duurzame inrichting van deze tijd. Naast dit alles bemiddelen we ook bij de in en verkoop van nieuw of jong gebruikt (kantoor)-meubilair en mooie design en lifestyle accessoires van bekende ontwerpers.