ONDERHOUD & PROJECT COÖRDINATIE

Representatieve en veilige huisvesting met aandacht voor details


HET INVESTEREN en ONDERHOUDen VAN UW GEBOUW EN OMGEVING IS UW VISITEKAARTJE, KLANTEN KOMEN ER GASTVRIJ OP BINNEN.


Onderhoud gebouw en terrein

Waar mensen wonen en werken ontstaat slijtage en is er technisch of specialistisch onderhoud nodig. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden u een verlossende helpende hand. Vervelende ongemakken zoals een beschadiging aan een wand of deur, een defecte zonwering, kapotte ruit, een verzakt trottoir of een rommelige omgeving behoren in een handomdraai tot het verleden.

 

Wij beschikken over de juiste vakmensen die nodig zijn voor de uitvoering van uw vastgoedonderhoud, zowel binnen als buiten. Ook als het gaat om sloop, renovatie werkzaamheden of specifiek interieur maatwerk beschikken we over professioneel vakmanschap.beheer en onderhoud openbare ruimte

Als verbindende schakel voor uw VVE, of beheerder zijn wij in staat om met een praktische aanpak uw omgeving schoon, heel en veilig te maken en te houden.Met elkaar maken we heldere afspraken over de planning en uitvoering van het schoonmaak en onderhoud van uw algemene en openbare ruimten.

 

Als uitvoerder en toezichthouder kunnen we hierbij ook handhaven op eventuele misstanden. Indien nodig spreken wij de gebruikers of ondernemers aan op wangedrag. Zwerfafval, vervuilde gevels en ramen, overwoekerde tuinen, defecten aan gebouwen en verlichting worden door ons aangepakt en behoren hiermee definitief tot het verleden.

 


moderne en duurzame inrichting door inzet van creatieve vakmensen


projectinrichting

Samen met u of uw architect denken we graag mee over de mogelijkheden van uw inrichting. Door een nauwe samenwerking met ervaren partners hebben we in de loop der jaren veel kennis opgedaan en mooie projecten opgeleverd. Onze specialiteit is het esthetisch en multifunctioneel inrichten van een verblijfsruimte. Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant, winkel of (model)-woning. Wij weten hoe we de juiste sfeer en rust kunnen combineren die voor de gewenste activiteiten in een ruimte nodig zijn. 


Vaak zijn dit elementen waarbij een of meerdere zintuigen worden geprikkeld, hierbij denkende aan het juiste licht, vormgeving, akoestiek en kleuren. Door het toepassen van creatieve design oplossingen met eventueel bijpassende akoestische materialen in een grote-open ruimte creëren we een geweldige beleving met een waar thuisgevoel. Kortom, een totaalinrichting in de ruimste zin, waarbij alles mooi en praktisch aansluit bij een moderne en duurzame inrichting van deze tijd. Naast dit alles bemiddelen we ook bij de in en verkoop van nieuw of jong gebruikt (kantoor)-meubilair en mooie design en lifestyle accessoires van bekende ontwerpers.