REPRESENTATIEVE HUISVESTING MET AANDACHT VOOR DETAILS

Het onderhouden van gebouwen en het schoonhouden van de omgeving is uw visitekaartje

Klanten komen er gastvrij door binnen!


Regie Onderhoud Beheer

Waar mensen wonen en werken ontstaat slijtage, om uw gebouw representatief te houden is er technisch of specialistisch onderhoud nodig. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden een helpende hand. Vervelende ongemakken zoals een beschadiging aan een gevel, een kapotte ruit, verzakt straatwerk of een rommelige omgeving behoren in een handomdraai tot het verleden.


BEHEER OPENBARE RUIMTE EN GEBOUWEN

Als de verbindende schakel voor u als gebouweigenaar of VVE zijn wij in staat om met een praktische aanpak uw gebouw en omgeving schoon, heel en veilig te maken en te houden. Met elkaar stellen we hiervoor een onderhoudscontract op en maken we heldere afspraken over de planning en uitvoering van het reguliere en periodieke onderhoud van uw algemene en openbare ruimten.  

Als beheerder en toezichthouder kunnen wij hierbij leveranciers aansturen en indien nodig ook handhaven op eventuele misstanden. Des gewenst spreken we namens u ook eindgebruikers aan over het opvolgen van de procedures of huisregels. Zwerfafval, vervuilde gevels, deuren en ramen, overwoekerde tuinen, defecten aan gebouwen en (reclame)-verlichting worden door ons aangepakt en behoren hiermee definitief tot het verleden.

beheer van gebouwen en openbare ruimte, onderhoud, coordinatie en uitvoering, schoonmaak en technisch beheer, onderhouden van leegstand

Via één aanspreekpunt beschikt u over de juiste vakmensen die nodig zijn voor de totaal uitvoering van uw gebouw en vastgoed onderhoud, zowel binnen als buiten. Ook als het gaat om het uitvoeren montagediensten, renovatiewerkzaamheden en zelfs interieur maatwerk beschikken we over professioneel vakmanschap.


LEEGSTAND BEHEER EN ONDERHOUD

Na opzegging van een (huur)-overeenkomst staat een gebouw er vaak verlaten bij. Dit is een vervelend probleem wat op termijn nog groter wordt door ophoping van, zwerfvuil, stof, spinrag, vuile ramen en gevels en nare luchtjes in sanitaire ruimtes door stilstaand water, wat ook legionella kan veroorzaken. Door uitvoering van periodieke schoonmaak en gebouw inspectierondes kunt u deze vervelende toestanden voorblijven. Tijdens de gebouwencontroles kunnen we bij een eventuele calamiteit ook direct een leverancier aansturen, zodat gevolgschade van bijv. een lekkage of vervelende problemen zoals insluiping beperkt blijven. 


leegstandbheer, onderhoud en inspectie leegstand, specialistisch reinigen, schoonmaak, graffiti verwjderen

Deze werkzaamheden kunnen we o.a. uitvoeren:

  • Opname meterstanden, gas water en elektra.
  • Ledigen brievenbussen, eventueel post doorsturen. 
  • Schoonmaken algemene en openbare ruimte.
  • Glas en gevel reiniging, tuin en groenonderhoud.
  • Controle op keuringen en storingen van installaties.
  • Doorspoelen waterleidingen in de sanitaire ruimtes.
  • Onderhoud uitvoeren op basis van legionella beheersplan.
  • Controleren van technische en beveiligde gebouwdelen en mogelijk direct oplossen van gebouw of interieurschade.
  • Coördinatie of uitvoering van correctief of planmatig onderhoud.