MODERNE EN DUURZAME INRICHTING DOOR INZET VAN CREATIEVE VAKMENSEN

Samen met u of uw architect denken we graag mee over mogelijkheden van uw inrichting.


Project coördinatie en realisatie 

Met uw wensen als inspiratie staan wij garant voor het unieke ontwerp. We combineren vakmanschap met de beste materialen en realiseren een high-end interieur dat klasse uitstraalt en waarin u met een trotse glimlach verblijft en werkt. 

Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, winkel of (model)-woning. Wij weten hoe we de juiste sfeer en rust kunnen combineren die voor de gewenste activiteiten in een ruimte nodig zijn. Vaak met elementen waarbij een of meerdere zintuigen worden geprikkeld, hierbij denkende aan het juiste licht, vormgeving, akoestiek en kleuren. Door het toepassen van creatieve oplossingen en passende materialen creëren we een beleving met een waar thuisgevoel.  


PROJECTEN IN BEELD

Onze werkwijze 

Voor het realiseren van interieur maatwerk vinden we het persoonlijke contact erg belangrijk, zo kunnen we rekening houden met wensen en budget. Pas als alles klopt ontstaat er functioneel en mooi eindresultaat.

We denken en werken mee aan een totaal oplossing in de ruimste zin des woord, waarbij alles mooi en praktisch aansluit bij een moderne en duurzame inrichting van deze tijd. Daarnaast bemiddelen we ook bij de In en verkoop van nieuw of jong gebruikt (kantoor)-meubilair, alsmede mooie design en lifestyle producten en accessoires.

Kortom: of het nu gaat om een maatwerk klus of een totaal-interieur inrichting op maat! Samen met jouw denken en werken we aan creatieve oplossingen, waarbij we je volledig betrekken en toch ontzorgen! 

Door succesvolle samenwerking met een team van specialisten hebben we de afgelopen jaren diverse mooie projecten gerealiseerd.