ZICHTBARE DIENSTVERLENING, GEÏNTEGREERD IN SCHOONMAAK EN TECHNIEK

Net dat beetje meer wat positief bijdraagt aan een representatieve en gastvrije beleving


Multi-services

Geen ongemanierde of zuchtende mensen die je liever buiten kantoortijden laat opkomen, maar positieve aanpakkers die met een scherpe en frisse blik meedenken en op gepaste momenten klaarstaan, als zijnde het verlengstuk van uw organisatie. De combinatie van gastvrouw, schoonmaak en huismeester diensten draagt excellent bij aan een schoon, heel en veilig resultaat.


De gastvrouw 

Zij staat als flexibele allround schoonmaak medewerkster voor je klaar op de drukke momenten van de dag, is servicegericht en levert een ultieme bijdrage aan uw gastvrije beleving. Met aandacht voor alle details draagt zij zorg voor een schone en representatieve omgeving. 

Hiervoor leveren we graag maatwerk en ontwikkelen we werk en schoonmaak programma’s waarmee we de wensen en kwaliteitseisen van de opdrachtgever bespreken en in acht nemen.  

Een programma wordt in goed overleg met u door ons opgesteld, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Denk hierbij naast schoonmaak activiteiten ook aan combinaties van extra services, zoals het verzorgen van kleinschalige catering activiteiten, het serveren van koffie, thee en lunches tijdens vergaderingen of bijeenkomsten, het aanvullen van vending en koffieautomaten, in/-uitruimen van de vaatwasser en de verzorging van uw planten.

Kortom: No-nonsens, maar een betrokken allround service met een huiselijk karakter en een glimlach!


Schoonmaak en klus-onderhoud een flexibele en resultaat gerichte combinatie


De huismeester 

Niet iedereen beschikt altijd over een klusjesman. Hierdoor blijven vervelende verstoringen zoals een klemmende deur, een kapotte lamp of achtergebleven zwerfvuil vaak te lang liggen. Dit zorgt voor onveilige situaties en daarnaast voor onnodige ergernis bij de eindgebruikers.

Wij bieden een rechterhand voor de uitvoering van allerlei (ad-hoc) klusjes, of klein bouwkundig onderhoud en montage werkzaamheden die vaak te kleinschalig en te duur zijn om uit te besteden via een aannemer. 

De huismeester is allround inzetbaar en kan op afspraak eventueel ook als service coördinator optreden bij een project. Naast een paar handige handen hebt u hiermee iemand die een oogje in het zeil kan houden. Bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen of voor de begeleiding van externe leveranciers. Handig als u of uw collega weinig tijd heeft of tijdelijk afwezig is.