MET EEN TEAM VAN SPECIALISTEN LATEN WE UW OMGEVING WEER STRALEN

Een representatieve en veilige omgeving zorgt voor tevreden gebruikers 


Specialistische schoonmaak

Deze service vraagt om kennis van de juiste reinigingsmiddelen en techniek van machines. Wij beschikken hierover en hebben voor bijna alles een professionele oplossing.  Voor de uitvoering van onze services stellen we indien gewenst samen met u een passend schoonmaakplan op. Zo zorgen wij ervoor dat je vooraf op de hoogte bent van de uitvoering en kosten en verzekert bent van een schoon eindresultaat.


specialistisch reinigen, schoonmaak, graffiti verwjderen

We zijn u graag van dienst bij het specialistisch reinigen van o.a. deze diensten:

  • Oplevering of eindschoonmaak van woonhuizen en kantoorgebouwen.

  • Glas en gevel bewassing, dakgoten, luiken en zonnepanelen op grote hoogte.

  • Schoonhouden en reinigen van openbare ruimtes en parkeergarages. 

  • Verwijderen van graffiti, algen en mos aanslag op gevels of overige elementen.
  • Vervuild tapijt en kantoormeubilair, bureau en vergaderstoelen, zitbanken, etc. 
  • Conserveren en onderhouden van harde vloeren, zoals linoleum, natuursteen en pvc.

  • Computers, audio visuele middelen en overige randapparatuur in o.a. scholen en kantoren. 


REINIGING GLAS EN GEVELS, DAKEN EN ZONNEPANELEN

Over het wassen van glas kunnen we helder zijn. Ramen behoren streeploos schoon te zijn, lijsten moeten worden afgenomen en lekwater dient te zijn verwijderd. 

Het reinigen van gevels, daken en ook zonnepanelen is specifiek en specialistisch werk wat strikt conform veiligheidseisen op grote hoogte en vaak moeilijk bereikbare plaatsen moet worden uitgevoerd. 

Afhankelijk van de situatie maken we hierbij gebruik van op locatie aanwezige gevel-glaswas installaties, mobiele hoogwerkers of moderne telescopische osmose reinigingssystemen, waarbij het kalkvrije osmose water ook zorgt voor een helder en streeploos eindresultaat. In het algemeen is het gebruik hiervan ook veiliger en duurzamer is dan reiniging op de conventionele manier. 


zonnepanelen reinigen op grote hoogte

Waarom zonnepanelen reinigen?

Zonnepanelen vervuilen door aanslag van vogel uitwerpselen, regen, bladeren, mos, etc. Hierdoor kan het op te brengen rendement op termijn dalen, maar ook de zogenaamde hotspots vormen een probleem door vervuiling. De hotspots worden veroorzaakt door een plaatselijke verhitting in het paneel.

Omdat de cellen geen stroom kunnen opwekken door vervuiling gaan deze zich gedragen als een weerstand. De stroom die dan wordt doorgestuurd via de nog werkende cellen kan gaan oververhitten en blijvende schade veroorzaken.


ONDERHOUD VLOEREN EN INTERIEUR

Het reinigen en behandelen van harde vloeren zoals linoleum, tegels, natuursteen of siergrind is specialistisch werk en vraagt om kennis van reinigingsmiddelen en techniek. Harde vloeren zijn onderhevig aan slijtage, door vuil verplaatsing ontstaan na verloop van tijd beschadigingen en krassen, een doorn in het oog. Een juiste behandeling geeft uw vloer weer een mooie uitstraling en bescherming tegen vuil. 

Voor het reinigen van tapijt en meubels gebruiken we meestal de bonnet en pad methode. Hiermee zijn vlekken en vervuiling eenvoudig te verwijderen en heeft het ook een snellere droogtijd dan bij de extractiemethode. Deze laatste methode gebruiken we als er sprake is van ernstige vervuiling van tapijt of meubels. In bijna alle gevallen krijgen we het allemaal weer piekfijn in orde. We gebruiken hiervoor uitsluitend biologisch afbreekbare producten, veilig voor mens en dier.


Specialistische schoonmaak is ook van wezenlijk belang als u uw pand wilt verkopen of verhuren. Het gaat hierbij dan om het professioneel schoon en gebruiksklaar maken van een verblijfsruimte, bijvoorbeeld na een verhuizing of verbouwing of voor de oplevering bij nieuwbouw of renovatie.