WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET HANDIG KAN 

 Een onschuldig klusje kan al snel een omvangrijk project worden, waarbij veel meer om de hoek komt kijken dan je eigenlijk had verwacht. 

Het kost ook veel tijd en geld om het allemaal zelf te regelen en voor elke klus eigen personeel of middelen in te zetten.


Uw zorg - onze expertise 


Door een collectieve samenwerking van en met elkaar versterkende ondernemers zijn we in staat om Win-Win situaties te creëren en maximale service te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. 


ONZE DOELSTELLING

We stellen ons ten doel om als allround en flexibele servicepartner diensten te leveren voor onze opdrachtgevers, gericht op de particuliere en zakelijke markt. Hierbij denkende aan; vastgoed eigenaren, stichtingen, VVE of beheerders, kantoren, appartementen, woon en zorg instellingen en sport verenigingen.

1+1=3 is ons motto: In diverse beleidsprocessen, alsmede op het ondersteunende vlak is dit vaak de kritische succesfactor. Wij geloven dan ook in eerlijk samenwerken en in de synergie die tussen mensen en tijdens projecten ontstaat. 


ONZE WERKWIJZE EN UW VOORDEEL

Via één vast aanspreekpunt en één factuur heeft u de beschikking tot een scala aan dienstverlening, waarbij wij de verbindende schakel zijn voor de coördinatie en uitvoering. 

Door inzet van gedeelde kennis en techniek zoeken we naar de juiste oplossing voor elke specifieke situatie, om vervolgens voor u het gewenste resultaat te bereiken en de continuïteit te waarborgen.

Dit regelen we met eigen mensen of via onze betrouwbare keten partners, waarmee we heldere afspraken hebben over de uitvoering en tarieven.    


BETROKKEN BIJ ELK PROCES - EERLIJK EN BETROUWBAAR - FLEXIBEL EN RESULTAAT GERICHT