WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET OOK HANDIGER KAN 

 Een onschuldig klusje kan al snel een omvangrijk project worden, waarbij veel meer om de hoek komt kijken dan u eigenlijk had verwacht. Het kost ook veel tijd en geld om het allemaal zelf te regelen en voor elke klus eigen personeel of middelen in te zetten.


Uw zorg - onze expertise 

Door een collectieve samenwerking van met elkaar versterkende ondernemers zijn we in staat om via een totaal concept Win-Win situaties te creëren en maximale service te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. 


ONZE DOELSTELLING

We stellen ons ten doel om als flexibele servicepartner maatwerk diensten te leveren voor onze opdrachtgevers. Gericht op de particuliere en zakelijke markt. Hierbij denkende aan:  VvE's en vastgoed eigenaren van kantoren, appartementen, woon of zorginstellingen en verenigingen of stichtingen.

1+1=3 is ons motto. Wij geloven in eerlijk samenwerken en in de synergie die tussen mensen ontstaat. Door coöperatie is men bereid elkaar iets te gunnen. Op zowel het ondersteunende vlak als in diverse beleidsprocessen is dit vaak de kritische succesfactor. 


ONZE WERKWIJZE EN UW VOORDEEL

Via één aanspreekpunt en één factuur heeft u de beschikking tot een scala aan dienstverlening, waarbij wij de verbindende schakel zijn voor de coördinatie en uitvoering. 

Door inzet van gedeelde kennis en techniek zoeken we naar de juiste oplossing voor elke specifieke situatie, om vervolgens voor u het gewenste resultaat te bereiken en de continuïteit te waarborgen.

Dit regelen we met eigen mensen of  via onze betrouwbare ketenpartners. Door deze coöperatie werken we efficiënter en bijna altijd voordeliger.


BETROKKEN BIJ ELK PROCES - EERLIJK EN BETROUWBAAR - FLEXIBEL EN RESULTAAT GERICHT