Gebouwen Services en PROJECT COÖRDINATIE

een Representatieve en veilige huisvesting met aandacht voor elk detail


Het investeren en onderhouden van uw gebouw en het schoonhouden van de omgeving is uw visitekaartje.

Klanten komen er gastvrij door binnen!


Gebouwen beheer en onderhoud

Waar mensen wonen en werken ontstaat slijtage en is er technisch of specialistisch onderhoud nodig. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden u een helpende hand. Vervelende ongemakken zoals een beschadiging aan een gevel of deur, een kapotte ruit, een verzakt trottoir of een rommelige omgeving behoren in een handomdraai tot het verleden.

 

Leegstand beheer
Na opzegging van een overeenkomst staat een gebouw er vaak verlaten bij. Dit is een vervelend probleem wat op termijn nog groter wordt door ophoping van stof, spinrag, vuile ramen en gevels, nare luchtjes in sanitaire ruimtes door stilstaand water, wat ook legionella kan veroorzaken. Door uitvoering van periodieke schoonmaak en controle rondes kunt u deze toestanden voorblijven. Wij kunnen het totale beheer, uitvoering en de coördinatie namens u regelen en hiermee vervelende problemen voorkomen. 
 
De volgende werkzaamheden kunnen we o.a. voor u uitvoeren:

  • Opname meterstanden en ledigen brievenbussen
  • Schoonmaken algemene en openbare ruimte
  • Glas en gevel reiniging, tuin en groenonderhoud 
  • Controle op keuringen en of storingen van installaties
  • Doorspoelen waterleidingen, douches en toiletten
  • Beheer en onderhoud t.b.v. legionella beheersplan
  • Controle van lekkages, gebouw of interieurschade 

Voor deze en alle overige bijkomstige werkzaamheden beschikt u via één aanspreekpunt over de juiste vakmensen die nodig zijn voor de totaal uitvoering van uw gebouwen onderhoud, zowel binnen als buiten. Ook als het gaat om het uitvoeren van sloop of renovatie werkzaamheden, schilderwerk en zelfs interieur maatwerk beschikken we over professioneel vakmanschap.

 beheer en onderhoud openbare ruimte

Als verbindende schakel voor een VvE of gebouweigenaar zijn wij in staat om met een praktische aanpak uw gebouw en omgeving schoon, heel en veilig te maken en te houden. Met elkaar stellen we hiervoor een onderhoudscontract op en maken we heldere afspraken over de planning en uitvoering van het reguliere en periodieke onderhoud van uw algemene en openbare ruimten. 

 

Als uitvoerder en tevens toezichthouder kunnen we hierbij tevens handhaven op eventuele misstanden vanuit derden. Des gewenst spreken wij namens u als beheerder of VvE eindgebruikers aan over het opvolgen van huisregels en of wangedrag.

 

Zwerfafval, vervuilde gevels en ramen, overwoekerde tuinen, defecten aan gebouwen en reclame-verlichting worden door ons aangepakt en behoren hiermee definitief tot het verleden.

 


moderne en duurzame inrichting door inzet van creatieve vakmensen


project COÖRDINATIE en inrichting

Samen met u of uw architect denken we graag mee over de mogelijkheden van uw totaalinrichting. Door goede en nauwe samenwerking met ervaren partners hebben we in de loop der jaren veel kennis opgedaan en mooie projecten opgeleverd. Onze specialiteit is het esthetisch en multifunctioneel inrichten van een verblijfsruimte. Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, winkel of (model)-woning. Wij weten hoe we de juiste sfeer en rust kunnen combineren die voor de gewenste activiteiten in een ruimte nodig zijn. 

 

Vaak zijn dit elementen waarbij een of meerdere zintuigen worden geprikkeld, hierbij denkende aan het juiste licht, vormgeving, akoestiek en kleuren. Door het toepassen van creatieve design oplossingen met passende materialen in een grote/-open ruimte creëren we een beleving met een waar thuisgevoel. Kortom, een totaalinrichting in de ruimste zin des woord, waarbij alles mooi en praktisch aansluit bij een moderne en duurzame inrichting van deze tijd. Naast dit alles bemiddelen we ook graag bij de In en verkoop van nieuw of jong gebruikt (kantoor)-meubilair en mooie design en lifestyle producten en accessoires van bekende ontwerpers.