service met een glimlach en een huiselijk karakter

net dat beetje meer wat positief bijdraagt aan een gastvrije beleving!


Multiservices bestaande uit schoonmaak, hospitality en handymanservice. Een ideale combinatie van zichtbare en flexibele dienstverlening.


De gastvrouw

Zij is servicegericht en levert een ultieme bijdrage aan een verzorgde en gastvrije beleving. Met aandacht voor uw omgeving en klanten houdt zij een oogje in het zeil en zorgt daarbij voor een schone en representatieve verblijf en ontmoetingsruimten. Hiervoor leveren we graag maatwerk en ontwikkelen we werkprogramma’s waarmee we de wensen en kwaliteitseisen van de opdrachtgever in acht nemen.

 

Een programma wordt in goed overleg met u door ons opgesteld, zodat we niets aan het toeval overlaten. Denk hierbij ook aan combinaties van extra services zoals het verzorgen van kleinschalige catering activiteiten, serveren van koffie, thee en lunches tijdens vergaderingen of bijeenkomsten, aanvullen van vending automaten, het in/uitruimen van de vaatwasser en de verzorging van planten.

 


gastvrije en flexibele dienstverlening, geïntegreerd in schoonmaak en techniek


De huismeester

Niet iedereen beschikt altijd over een klusjesman. Hierdoor blijven vervelende verstoringen zoals een klemmende deur, kapotte lamp, een lekkende kraan, of achtergebleven zwerfvuil vaak te lang liggen. Dit zorgt voor onveilige situaties en onnodige ergernis bij de eindgebruikers. Wij bieden u een rechterhand voor de uitvoering van allerlei ad-hoc klusjes, bouwkundig onderhoud en montage werkzaamheden die vaak te kleinschalig en te duur zijn om uit te besteden via een aannemer. 

 

De huismeester is allround inzetbaar en kan op afspraak ook als service coördinator optreden bij een project. Naast een paar handige handen hebt u hiermee ook iemand die een oogje in het zeil kan houden. Bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen of voor de begeleiding van uw externe leveranciers. Handig als u of uw collega weinig tijd heeft of tijdelijk afwezig is.