service met een glimlach en een huiselijk karakter

net dat beetje meer wat positief bijdraagt aan een gastvrije beleving


Hospitality, schoonmaak en handyman services, een ideale combinatie van flexibele en zichtbare dienstverlening!


de gastvrouw

Zij staat als service medewerkster voor u klaar op de drukke momenten van de dag, is servicegericht en levert de ultieme bijdrage aan uw gastvrije beleving. Met aandacht voor elk detail draagt zij zorg voor een schone, veilige en representatieve omgeving. 

 

Hiervoor leveren we graag maatwerk en ontwikkelen we werkprogramma’s waarmee we de wensen en kwaliteitseisen van de opdrachtgever in acht nemen.  

 

Een programma wordt in goed overleg met u door ons opgesteld, zodat we niets aan het toeval overlaten. Denk hierbij ook aan combinaties van extra services, zoals het verzorgen van kleinschalige catering activiteiten, serveren van koffie, thee en lunches tijdens vergaderingen of bijeenkomsten, het aanvullen van vending-koffieautomaten, of het in/-uitruimen van de vaatwasser en de verzorging van planten.

 


resultaat gerichte dienstverlening, geïntegreerd in schoonmaak en techniek


de huismeester

Niet iedereen beschikt altijd over een klusjesman. Hierdoor blijven vervelende verstoringen zoals een klemmende deur, kapotte lamp, een lekkende kraan, of achtergebleven zwerfvuil vaak te lang liggen. Dit zorgt voor onveilige situaties en onnodige ergernis bij de eindgebruikers.

 

Wij bieden u een rechterhand voor de uitvoering van allerlei (ad-hoc) klusjes, of bouwkundig onderhoud en montage werkzaamheden die vaak te kleinschalig en te duur zijn om uit te besteden via een aannemer. 

 

De huismeester is allround inzetbaar en kan op afspraak ook als service coördinator optreden bij een project. Naast een paar handige handen hebt u hiermee iemand die een oogje in het zeil kan houden. Bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen of voor de begeleiding van uw externe leveranciers. Handig als u of uw collega weinig tijd heeft of tijdelijk afwezig is.