ONTZORGERS MET MEERWAARDE

Wij verbinden kennis met kracht en leveren maatwerk oplossingen


 Een onschuldig klusje kan al snel een omvangrijk project worden, waarbij veel meer om de hoek komt kijken dan u eigenlijk had verwacht. Het kost ook veel tijd en geld om het allemaal zelf te regelen en voor elke klus eigen personeel of middelen in te zetten.


UW ZORG - ONZE EXPERTISE


Door een collectieve samenwerking van met elkaar versterkende ondernemers zijn we in staat om WIN-WIN situaties te creëren en maximale service te bieden tegen een eerlijke prijs. Door coöperatie ontstaat synergie en is men bereid elkaar iets te gunnen en een stapje harder te lopen.


Onze doelstelling

We stellen ons ten doel om als flexibele servicepartner maatwerk diensten te leveren voor onze opdrachtgevers. Gericht op de particuliere en zakelijke markt. Hierbij denkende aan: VVE’s, stichtingen, (sport)-verenigingen, kantoren, woon of zorginstellingen. 

1+1=3 is ons motto. Wij geloven in eerlijk samenwerken en in de synergie die tussen mensen ontstaat. Op zowel het ondersteunende vlak als in diverse beleidsprocessen is dit vaak de kritische succesfactor.

 

Onze werkwijze en uw voordeel

Via één aanspreekpunt en één factuur hebt u toegang tot een scala aan dienstverlening, waarbij wij de verbindende schakel zijn voor de coördinatie en uitvoering. Omdat zaken centraal geregeld worden is dit in de meeste gevallen ook efficiënter en voordeliger.

Door inzet van mens, kennis en techniek zoeken we samen naar de juiste oplossing voor elke specifieke situatie om vervolgens het gewenste resultaat te bereiken en de continuïteit te waarborgen.Betrokken bij elk proces - Eerlijk en betrouwbaar - Flexibel en resultaat gericht