SCHOON HEEL EN VEILIG

Met een team van specialisten zijn we in staat om uw omgeving weer te laten stralen


We zijn u graag van dienst bij het specialistisch reinigen van: 

  • Oplevering of eindschoonmaak van woonhuizen en kantoorgebouwen.
  • Glas en gevels, dakgoten, luiken en zonnepanelen op grote hoogte.
  • Vervuild tapijt en kantoormeubilair, bureau en vergaderstoelen, zitbanken, etc. 
  • Conserveren en onderhouden van harde vloeren, zoals linoleum, natuursteen en pvc.
  • Audio visuele middelen, computers en overige randapparatuur in scholen en kantoren. 

Een schone verblijfsruimte en omgeving

Een eindschoonmaak kan van wezenlijk belang zijn als u uw pand wilt verkopen of verhuren. De omgeving en verblijfsruimtes worden door ons schoon en gebruiksklaar gemaakt. Hierbij gaat het dan om een grondige of specialistische reiniging na een verhuizing, oplevering van nieuwbouw of na renovatie van een bestaand gebouw. Na uitvoering hiervan bent u verzekert van een brandschoon eindresultaat. 


Dit mag u van ons verwachten:

  • Bezemschone oplevering van harde vloeren,
  • Stof en vlekverwijdering in en rondom het gehele pand.
  • Reinigen van vensterglas, kozijnen, vensterbanken, randen en richels.
  • Verwijderen cementsluiers van wand en vloertegels, stickers op glas en overtollige kit resten. 

In overleg met u stellen wij een passend schoonmaakplan op. Hierin bespreken we wanneer en hoe we alles schoonmaken. Zo zorgen wij ervoor dat u vooraf op de hoogte bent van de uitvoering en kosten.

 


reiniging van glas en gevels, daken en zonnepanelen

Over het wassen van glas kunnen we helder zijn. Ramen behoren streeploos schoon te zijn, lijsten moeten worden afgenomen en lekwater dient te zijn verwijderd. Het reinigen van gevels, daken en ook zonnepanelen is specifiek en specialistisch werk wat strikt conform veiligheidseisen op grote hoogte en vaak moeilijk bereikbare plaatsen moet worden uitgevoerd. 

 

Afhankelijk van de situatie maken we hierbij gebruik van aanwezige gevel-glaswasinstallaties, mobiele hoogwerkers of moderne telescopische osmose reinigingssystemen, waarbij het kalkvrije osmose water ook zorgt voor een helder en streeploos eindresultaat. In het algemeen is het gebruik hiervan ook veiliger en duurzamer is dan reiniging op de conventionele manier. 


Waarom zonnepanelen reinigen?

 

Zonnepanelen vervuilen door aanslag van vogel uitwerpselen, regen, bladeren, mos, etc. Hierdoor kan het op te brengen rendement op termijn dalen, maar ook de zogenaamde hotspots vormen een probleem door vervuiling. De hotspots worden veroorzaakt door een plaatselijke verhitting in het paneel. Omdat de cellen geen stroom kunnen opwekken door vervuiling gaan deze zich gedragen als een weerstand. De stroom die dan wordt doorgestuurd via de nog werkende cellen kan gaan oververhitten en blijvende schade veroorzaken.

 


Onderhoud vloeren en interieur

Het reinigen en behandelen van harde vloeren zoals linoleum, siergrind en natuursteen is specialistisch werk en vraagt om kennis van reinigingsmiddelen en techniek van machines. Harde vloeren zijn onderhevig aan slijtage, door vuil verplaatsing ontstaan er beschadigingen en krassen, een doorn in het oog. Een juiste behandeling geeft uw vloer weer een mooie uitstraling en goede bescherming tegen vuil. 

 

Voor het reinigen en vlekken verwijderen uit tapijt en meubels gebruiken we meestal de bonnet en pad methode. Hiermee zijn vlekken en vervuiling eenvoudig te verwijderen en heeft het ook een snellere droogtijd dan bij de extractiemethode. Deze laatste methode gebruiken we als er sprake is van ernstige vervuiling van tapijt of meubels. In bijna alle gevallen krijgen we het allemaal weer piekfijn in orde. We gebruiken hiervoor uitsluitend biologisch afbreekbare producten, veilig voor mens en dier.